Kereskedésünkről

Rólunk

Tamás Antal 1980 óta foglalkozik autójavítással. 1997-ben átalakult, és Tamás Autó Kft néven kezdte meg a Renault gépjárművek váci márkakereskedését, szervizét. Fő tevékenységi köre az újautó értékesítés és a gépjármű szerviz. Az egyre növekvő igények, az ügyfélkör és az elismerés, a társaság folyamatos fejlődését eredményezte. Ma már gumisműhely, lakatosműhely, fényezőkamra és külön szerviz, parkoló áll az ügyfelek rendelkezésére. Szervizünk vállalja Renault és Dacia márkák karbantartását, szervizelését, garanciális javítását. A legmodernebb diagnosztikai eszközökkel és célszerszámokkal vagyunk felszerelve. A kárfelvételtől kezdve teljes körűen megoldjuk a sérült járművek biztosítási ügyintézését. Mindezeket kitűnő szaktudással rendelkező kollégák végzik, akik a folyamatos technikai változásoknak megfelelő szakképzésben részesülnek.

A személygépkocsik gázüzeművé történő átalakításának igényéhez igazodva cégünk 2012. februártól gázrendszer beépítésével és szervizelésével bővítette tevékenységi körét.

A bővülés és beruházás a létszám emelkedését is magával vonta, ami a működés megkezdése óta közel háromszorosára nőtt. A Társaság fő profilja azonban az eltelt évek alatt sem változott, ami azt jelenti, hogy a Renault igen jó és erős márkanév.

Az évek során a Renault folyamatos megújulással jelenik meg a piacon, mely egyrészt új modelleket, másrészt egy egységes márkaarculatban teszi az ügyfeleink számára elérhetővé.

Az új modellek folyamatos megjelenése, az újautó értékesítés mellett, fellendítette a használt autó kereskedelmet is.

Célunk: a legmodernebb technikai újdonságokkal, folyamatos információkkal, biztonságos autóinkkal, a legjobb teljesítményt nyújtsunk az ügyfeleink számára.

Ügyvezető Igazgatók:

Id. Tamás Antal 1980 óta foglalkozik autók eladásával, szervizelésével.

Több éves tapasztalatával és szakértelmével segíti a cég zavartalan működését.

Tamás Gergely gyermekkora óta édesapja mellett segédkezett a cég vezetésében, 2002-től Ügyvezető Igazgató.

Márkáink