ÚJ RENAULT ZOE

28267113_21621a31ab13de725bc46491b1507341_wm.jpg

 

A 2020.07.31-ig megrendelt Új Renault ZOE modellek mellé Xiaomi MiJia M365 Scooter elektromos rollert adunk.

Váltson Új ZOE-ra akár 2 500 000 Ft-os állami támogatás mellett 1 500 000 Ft-os Renault-támogatással*

A városi elektromos kisautó, amely felvillanyozza a mindennapjait!

Modern és dinamikus dizájn, karakteres vonalak és egy csipet pimaszság… Az Új ZOE személyisége felrázza a hétköznapokat. Minden elemében elektromos! Egyedi színek, full LED fényszórók, C-alakú fényjegyek és krómozott hűtőrács… Az Új ZOE karakteres kialakítása egyéniséget sugároz

Új ZOE, teljesen átformálva

Az Új ZOE stílusa most még karakteresebb. Merészvonalait a Renault modelleknél már védjeggyé vált C-alakú fényjegyekkel, 100%-ban LED-es fényszórókkal, ködlámpákkal és hangsúlyosabb hűtőráccsal egészíti ki. A full LED hátsó lámpák optikailag növelik a karosszéria méretét és erősítik a jármű jellegzetes megjelenését. A motorháztető határozottan domborított vonalai a nagyobb méretű Renault-embléma irányában futnak össze, alatta pedig egy új, erősebb motor fokozza a vezetési élményt. Az új „B” üzemmód gazdagítja a a közlekedési lehetőségek tárházát, mivel a gázpedál felengedésekor fokozott lassulást tesz lehetővé, így ritkábban kell a fékpedálra lépni.

Jusson messzebbre, szabadabban!

A határok azért vannak, hogy legyőzzük őket! Az Új ZOE WLTP-ciklus szerinti hatótávolságát 395 km-re növeltük, verziótól és felszereltségtől függően*. Vezessen akár egy hétig egyetlen töltéssel, teljes nyugalomban. Kövesse figyelemmel a fogyasztást és a fékenergiavisszanyerést lassításkor az új, 10"-os digitális műszeregységen.

A töltés még sosem volt ennyire egyszerű!

Az Új ZOE mindenhová elkíséri Önt napi teendői során, és közben bármelyik töltőállomáson feltöltheti. Ha otthon egy 7,4 kW-os Wallboxhoz csatlakoztatja autóját, az reggelre teljesen feltöltődik. Ráadásul az új CCS (Comboplug, kombinált töltőrendszer) csatlakozója a villámtöltést biztosító töltőállomásokkal is használható, így fél óra alatt akár 150 km-es hatótávolságot kaphat, egyszerűen. Caméléon® okostöltőjének köszönhetően alkalmazkodik a nyilvános váltakozó áramú (AC) töltőállomások elérhető teljesítményéhez (22 kW-ig), így az adott töltőponton a lehető legjobb töltési időt érheti el. Életének megkönnyítése érdekében az Új ZOE 9,3’’-os EASY LINK érintőképernyőjén megjeleníti a közelben vagy úti céljánál elérhető összes töltőállomást és azok teljesítményét. 

Az Új ZOE egészen biztosan egyedülálló vezetési élményt jelent, nap mint nap. Új, 100 kW-os (136 lóerős) R135 elektromos motorjával az Új ZOE még érezhetőbb dinamikus teljesítményt kínál. Az Új ZOE végsebessége 140 km/h-ra növekedett, így az előzés gyerekjáték. Fedezzen fel egy egészen újfajta nyugalmat.

zoeweb.jpg

Érdeklődjön kedvezményes modelünkről!

Személyes adatok

Pole je povinné
Pole je povinné
Pole je povinné
Pole je povinné
Kérjük, segítse munkánkat azzal, hogy megad pár további információt.
Pole je povinné

__legal_notice__
Pole je povinné

1 A kedvezmény 2020.06.15-től a készlet erejéig vagy visszavonásig érvényes, minden Új Renault ZOE R135 gépkocsira, metálfényezés opció választása esetén, magánszemélyek és jogi személyek részére, az alábbi feltételekkel. A feltüntetett kedvezmény a "Megfizethető árú elektromos gépjármű és segédmotoros kerékpár (robogó) beszerzésének támogatására" vonatkozó sikeres pályázat alapján elnyerhető 2 500 000 Ft támogatást, és a gépkocsi hivatalos listaárából adott további 1 500 000 Ft árengedményt tartalmaz. Az állami támogatást az Innovációs és Technológiai Minisztérium nyújtja, a támogató által meghatározott feltételekkel. A Renault a pályázat eredményéért nem vállal felelősséget. Az állami támogatás 2020. június 15-től igényelhető és a pontos feltételei az alábbi oldalon tekinthetők meg: https://elektromobilitas.ifka.hu/

2 A 2020.07.31-ig megrendelt Új Renault ZOE modellek mellé Xiaomi MiJia M365 Scooter elektromos rollert adunk.

Új Renault ZOE Intens R135 Z.E. 50 vegyes fogyasztás Wh/km: 169, l/100 km: 0; CO2-kibocsátás g/km: 0, Az üzemanyag-fogyasztásra és CO2-kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása a Bizottság (EU) 2017/1151 rendeletében előírt WLTP vizsgálati eljárással történt. Bővebb információkért keresse fel a www.renault.hu/wltp oldalt. A 395 km-es hatótáv Új Renault ZOE R110 Z.E. 50 verzió esetén érvényes kombinált használat módban, WLTP vizsgálati eljárás szerint Az új személygépkocsi fajlagos üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatai megtalálhatóak az üzemanyag-gazdaságossági ismertetőben, amely ingyenesen hozzáférhető minden eladási helyen és a fogyasztóvédelmi hatóságnál. A gépjármű tényleges fogyasztása eltérhet ezen értékektől a vezetési stílus, a gépjármű terhelése, az időjárási viszonyok továbbá az útvonalválasztás függvényében. A gépjárművek elérhetősége, a műszaki adatok és megoldások, valamint a felszereltségek országonként eltérhetnek, és bármikor módosíthatók. A feltüntetett adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek. A képek illusztrációk."

Márkáink